Tuesday, 7 May 2013

Mini Haul

Assalamualaikum,

  semalam my sister and i watched a movie together.yayyy.happy gila coz rindu dia sangat2.we watched iron man.fuhh.okay la cerita dia.we watched dkt The Summit USJ.best sbb murah and tak ramai orang.



btw i bought some stuff there(mmg tak sah kalau pergi jalan tak beli barang)


-optic white toothpaste(nk putihkan gigi) RM 9.90(discount)
-elianto powder brush RM 19.90 (my first makeup brush)
-two empty bottles one is spray one is pump (for my tonner and cleanser/ travel friendly) RM2.50 & RM3
-spiral pin RM 2.90(for two)

 normally i'm afraid to buy this sort of bottle for traveling because i could 
accidently pump the product out but this bottle came with a "stopper"


tadaaa.cool kan.so tak de la da kes tertekan bagai.

hehe

and then we ate sushi dekat sushi king.dah lama mengidam sushi akhirnya dapat juga.alhamdulilah

 Sushi King dekat The Summit kecil tp rasanya ada kedai susshi baru nk buka 
kalau tak silap nama dia  Sushi Hut

 Waaa.sedap gila set bento ni.tp lagi sedap kalau dia bagi sup sekali
tekak melayu saya ni mana leh makan yang kering sangat
RM 16.50 tak silap

 kakak punya pula yang ni nama tak ingat tapi sedap kuah dia
dia kasi egg castard, miso suo kot,nasi,yakult ,ayam and sayur
harga dalam RM 15 -22 kot
 satu satunya sushi yang berjaya di tangkap gmbr
hehe

fuhhh green tea dia paling berbaik
free wokk
hahah ada sejuk and panas tp ya Allah
sedapnya.
kitaorang sebenarnya order air honey ice lemon tea apa tah (RM 4.90 kot)
tah tp tak setanding green tea dia.

tp satu je la ada satu waitress dia ni mcm tak sabar2.orang tak sempat nk letak beg kat tepi lagi dah tanya nk order apa.cehh kalau ye pn sabar la orang nk gak tgk menu,bukannya kami ni selalu makan sushi dah hafal menu nya.bila kakak tanya boleh tak ambil menu karang dia buat muka,hmm.

oh oh and selection sushi dia kureng la.maybe sbb sikit orang kot but patutnya sikit org la dia usaha nk kekalkan pelanggan dia.but green tea dia fuhh.hahaha siap bagi sejug untuk dua org lagi.kalau la ada botol kat tangan nk je tapau balik.hahaha