Friday, 2 August 2013

I'm Back for Raya !!











Assalamualaikum,

               Cuti Raya.yeayyyy.alhamdulilah boleh juga biasakan diri kat Matrikulasi.ehem ehem
sbb nak dkt raya sgt ni ha saya nk promosi kuih raya

tadaaa!!





kuih simpul kasih!!
RM 18.00 only
(3/8/2013 - 3/9/2013)
harga asal rm20 (promotion)
hanya mampu dihantar ke area Kuala Lumpur and Selangor sahaja
kalau nk guna post laju agak2 jadi habuk bila sampai kat tangan pembeli.
hehehheh
so kenalah hantar by hand .in this case mak akan hantarkan or saya sendiri akan jd postmannya
charge penghantaran akan dikenakan
tapi

"kalau beli 5 bekas ke atas sekaligus 
tiada caj dikenakan
hantaran adalah PERCUMA"

(so beli la banyak banyak sementara harga murah ni.hehhehe)

kuih sekali dalam bekas dan bukannya dalam plastic sbb kawan2 banyak terkejut sbb jual sekali dengan balangnya.

tapi for me logic la kan jual kuih ni dlm  balang sbb kuih jenis ni cpt hancur kan.
kulit popia lagi kot.hehe
 nyum nyum


haaa besar kan.hehe isinya dah habis.sambil tangkap gmbr sambil mkn
ketagih kot.




semua yang beli kuih ni ckp gemuk2 isinya.
hahahha.saya lagi la tekejut bila first time mkn kuih ni
dulu masa kecil mkn tepi dia je 
now skali ngap je hilang 2
nk ngap tiga skali tp tak muat mulut
sangat tak sopan *malu*

ermm.so apa lagi nk tahu
oh oh 
boleh contact :
Pn Rozila ( ibu tersayang) - 0133085595
Cik Adik Manis aka Syazwina - 0133857690 / 01115483723